Kundomdömen

Under åren har vi skaffat oss många nöjda kunder och fina omdömen.

Vi har gjort oss kända för att alltid ställa upp, att kunna leverera och montera med mycket
korta ledtider och att i alla lägen möta våra kunders behov efter bästa förmåga. 
Och oftast resulterar det i det viktigaste vi kan uppnå - en nöjd kund.

Vi har sedan länge lärt oss uppskatta tyngden av mun mot mun-metoden vad gäller rekommendationer och en stor del av de garageportar vi säljer härstammar från kunder som rekommenderat oss för sin granne eller bekant.

Det är vi stolta över!
"Hej! Tack Joachim för ett fint jobb, från min förfrågan till färdigt montage! Det gick super, framförallt att du skickade era bästa montörer, det var ett nöje att stå och titta på deras framfart, hälsa dem och tacka så mycket. Risken är stor att jag rekommenderar er för min bekantskapskrets."
Hasse
Färingsö, Stockholm
Henrik ringde oss i måndags och hade haft inbrott, så han behövde en ny port snabbt, helst samma dag. Tyvärr så gick det inte att lösa samma dag, men dagen efter så satt det en ny Gator takskjutport monterad och klar:

"Tack för otroligt snabb service! Montering ser bra ut. Hur gör jag om jag behöver en ny fjärr? Visst är varje uppsättning unik till varje port? Ännu en gång, tack för proffsigt bemötande"
Henrik
Handen
"Hej Joachim, jag vill framföra ett stort grattis till er, som har två duktiga yrkesmän anställda. Dem gjorde ett mycket sympatiskt intryck på mig, dem var seriösa och väldigt trevliga. Jag är mycket nöjd med slutresultatet av deras jobb. Jag kommer att rekommendera er till mina vänner och bekanta. Vill därför önska er alla en god jul och ett gott nytt år."
Rolf Söderberg
Stockholm
"Vi är så nöjda, portarna fungerar som dem ska. Dem uppfyllde verkligen våra förväntningar!"
Fam. Mokvist/Claeson och Magnusson
Bettna
"När jag skulle byta garageport kontaktade jag fyra stycken firmor. PORTFIRMAN.se kändes som det bästa alternativet då responsen var snabb samt att man ställde relevanta frågor för att förvissa sig om vad jag ville ha och hur förutsättningarna såg ut på plats. Detta gav mig förtroende för dem som leverantör och som ett rent plus så hade dem dessutom ett konkurrenskraftigt pris. Tid från första kontakt till installerad port var mindre än 14 dagar och installatörerna gjorde ett professionellt jobb, informerade väl och lämnade naturligtvis en ren och snygg arbetsplats efter sig. Jag kan inte annat än att rekommendera PORTFIRMAN varmt!"
Fredrik Palm
Bromma
"Tack för jobbet. Grabbarna var trevliga, snabba och rakt igenom proffsiga! Trevlig helg!"
Thomas Valfridsson
Västerhaninge
"Hej, vilka duktiga och trevliga grabbar du skickade till mig idag! Snabb och effektiv montering (och demontering), jag är helnöjd med porten. (För en gångs skull ser jag nästan fram emot fakturan :). Jag hoppas att du snart får sälja ett par portar till mina grannar, dem blev också imponerade. Ha det bra"
Robert Eriksson
Gnesta
"Hej, måste skicka och tacka för hur smidigt och proffsigt allt med porten har skötts :-D"
Håkan Hällblad
Norberg

Välkommen att bli en nöjd kund du också!

Portfirman.se Logo
Vi hjälper både privatpersoner, samfälligheter/bostadsrättsföreningar samt handel och industri med garageportar/takskjutportar