Att köpa garageport hos PORTFIRMAN.se är enkelt och bekvämt!

Det enda du behöver göra är att ge oss några enkla mått. Sedan sköter vi resten, vi levererar och monterar din måttbeställda port på ett smidigt, fackmannamässigt och snyggt sätt.

Vår målsättning är att vara våra kunders förstahandsval när kvalitet, bekvämlighet, kostnadseffektivitet och service tillsammans får styra.

Det hela börjar med att du skickar en förfrågan till oss på den typ av port som du är intresserad av. Svaret från oss får du snabbt och om du gillar vår offert så tar det oftast endast 14 dagar innan vi kan montera den nya porten. På installationsdagen kommer våra duktiga montörer och demonterar eventuella gamla portar på ett säkert sätt. Därefter görs nödvändiga anpassningar av öppningen innan vi gör en fackmannamässig montering av din nya takskjutport. Innan vi är klara städar vi hela arbetsplatsen samt lastar in den gamla porten i bilen (för återvinning). Samtidigt får du också de dokument som hör till din garageport och eventuell portöppnare/fjärrstyrd motor.

Påbackad?

Brandskadad?

Inbrottsförsök?

Sliten?

Osäker?

Skälen för att byta ut den gamla porten kan vara många, oavsett vilket ditt skäl är så hjälper vi dig hela vägen med din investering!

Trägarage med ny garageport
Vi arbetar normalt utan att göra kundbesök för att “mäta” upp för nya villaportar. Det beror främst på två saker:

Det är enkla mått, som alla kan ta själva om man får en anvisning att följa.
Vi ser inte att vi eller våra kunder behöver “gratis kundbesök” som ett tillfälle för införsäljning av produkten. Våra kunder tar istället sitt beslut i lugn och ro hemma med offerten i hand, utan att bli övervakade av en otålig säljare som vill ha ett beslut. Vi pratar oss aldrig till en affär, däremot lämnar vi gärna råd om du har frågor.
Portfirman.se Logo
Vi hjälper både privatpersoner, samfälligheter/bostadsrättsföreningar samt handel och industri med garageportar/takskjutportar